Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Hihetetlenül cuki gőzgombóc a legújabb rajzfilmsztár

Hogyan lesz egy gőzgombócból kisgyerek? A Pixartól megkapjátok a választ erre a kérdésre is.     

A Hihetetlen család című animációs film második része júniusban kerül majd az amerikai mozikba, de kár lenne elfeledkezni emiatt a Pixar másik erősségéről: a rövidfilmről.  A régóta várt egész estés mozi mellett fognak vetíteni egy hét és fél perces kisfilm is, aminek egy kínai származású kanadai asszony a főszereplője, aki kap még egy esélyt az anyaságra akkor, amikor az egyik kis gőzgombóca életre kel. 

A film rendezője, Domee Shi eddig storyboardok rajzolásával foglalkozott. Most ő lett az első nő, aki egy Pixar-film  elkészültét irányíthatta. Shi az Entertainment Weekly-vel megosztotta, honnan jött a film ötlete. 

"Amikor kicsi voltam, édesanyám sokszor olyan óvatosan és szeretettel bánt velem, mint egy aprócska, sérülékeny gőzgombóccal." Hozzátette, kínaiul a bao szó nem csak a töltött, gőzölt gombócot jelöli, hanem azt is, hogy valami egy igazi kis kincs. 

Shi olyan történetet szeretett volna megalkotni, amivel sokan tudnak azonosulni, és felismerik magukat az egyes karakterekben, illetve a konfliktusaikban. Nyáron kiderül, sikerült-e teljesíteni a vállalást. 

via Delish 

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Vállaljuk, hogy imádjuk a hawaii pizzát! Mi így készítjük - VIDEÓ

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!