Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ha még létezne a MALÉV, a mi fedélzetünkön Széll Tamás is főzhetne

A franciáknál ugyanis a nyári szezon hátralévő részében Franciaország egyik legnépszerűbb séfje. Michel Roth főz az Air France utasaira.

Michel Roth, többszörös díjnyertes szakács az Air France La Première ügyfeleinek gasztronómiai igényét fogja kielégíteni 2017 júliusától szeptemberéig. A repertoárban egy előétel és hat főétel van, melyeket a Servair Culinary Studio falai közt készítenek. A fogások a Párizsból induló hosszútávú járatokon lesznek elérhetők.

Az Air France és a magas fokú kulinária már évekkel ezelőtt összeforrt. A légitársaság egyik legfontosabb küldetése, hogy felejthetetlen gasztronómiai élménnyel ajándékozza meg utasait a felhők felett. Ebbe a misszióba tökéletesen illeszkedik a Michel Roth-tal való együttműködés, hiszen nem csak Franciaország egyik legünnepeltebb séfje, de a legpatinásabb titulusokat is birtokolja: Bocuse d’or, Meilleur Ouvrier de France, Michelin-csillagok egész sora és egy a Gault and Millau étterem kalauz által rendszeresen odaítélt Romand of the year gazdagítja elismerései listáját. Ez utóbbit 2016-ban nyerte el, a maximális 20-ból 18 pontot elérve. Karrierje elején Michel Roth a legnevesebb séfek mel lett nevelkedett és a legismertebb éttermekben dolgozott, úgy mint a L’Espadon, vagy a Hotel President Wilson.

Michel Roth étkei az egyszerűség, az innováció és a kifinomultság hármasára épülnek. „Azt a hatást szeretném átadni az embereknek, mintha egy baráti vacsorán vennének részt, melyen eredeti és ennél fogva váratlan étkekkel találkozhatnak” – mondja erről a séf.

Az Air France La Première utasainak Michel Roth klassikus francia fogásokat kínál kortárs és innovatív megközelítéssel.

És ezt olvastad már az ízHUSZÁR magazinon?

Új fejezethez érkeztünk a fagyizás történetében: végre itthon is van már FEKETE FAGYI

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!