Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!
Megettük Amerika legsúlyosabb édességeit - új FuriMuri-VIDEÓ
Sós mogyorókrémes csoki, Twinkies, pillecukorkrém és rágógumi ízű ciánkék üdítő. Kipróbáltuk Amerika legnépszerűbb édességeit, és igen...Rosszul lettünk. 
Furi Muri: 20 főre készítettünk rántottát egyetlen tojásból - VIDEÓ!
A strucctojáshoz hazánkban nehéz hozzájutni, de nem lehetetlen! Mi egy darabból meg tudtuk etetni a 20 fős szerkesztőségünket, és poénból nem mondtuk meg nekik, mit is esznek.
Megkóstoltuk a világ egyik legbüdösebb ételét, és túléltük!
Tilos nyilvános helyen fogyasztani, mert annyira büdös. Megnéztük - és megszagoltuk -, mit tud valójában a durián, a legszagosabb gyümölcs a világon.
Sertésnyelv, szalontüdő, rántott fül - Szánkba vettük a disznó legmegosztóbb testrészeit - VIDEÓ!
A hidegre való tekintettel, és felismerve azt, hogy még benne vagyunk a disznótoros szezonban, úgy döntöttünk, hogy kizárólag sertésből készült ételeket kóstolunk.
FuriMuri: Kipróbáltuk mit esznek az amerikai hadseregben - VIDEÓ
Egy csomag, amiben egy teljes napra való kaja van. Meglepő dolgok kerültek elő belőle, de ami ennél érdekesebb volt, hogy, hogyan készítik el!
Könnyített terepen a Furi Muri: Koreai édességeket próbáltunk lecsúsztatni a torkunkon - VIDEÓ
Az ázsiai édességek tartogatnak meglepetéseket, mert olyan extrém variációkat képesek megalkotni, amiről nehéz elképzelni, hogy valóban finomak lennének. Megkóstoltuk!
Furi Muri: Bizarr kínai kajákat kóstoltunk és volt, amit nem volt egyszerű legyűrni - VIDEÓ
Kamerák előtt próbáljuk ki a négy égtáj legmegdöbbentőbb fogásait és mondjuk el véleményünket róla. Bár megeshet, hogy meg se kell szólalni, minden az arcunkra lesz írva!