Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

A finn hölgy bizarr portréitól vagy odaleszel, vagy kiborulsz - arcra kötött fonott kalács és virslikoszorú

Liu Susiraja, finn képzőművész-fotós hölgy szereti magát ételéllel körülvenni, és irtó bizarr fotókat készíteni magáról. És nem érdekli, ki mit gondol erről.

Aki picit is érdeklődik a kortárs képzőművészetek iránt, talán kevésbé rökönyödik meg azon, ha egy 40-es, nagyobb darab, kedves tekintetű szőke hölgy rezzenéstelen arckifejezéssel fonott kalácsot tűz a sapkája alá, és úgy készít magáról portrékat. Vagy ha ketchupot ken az arcára, és abba tunkolva fogyaszt el egy virslit. Esetleg ha füstölt halat csíptet az orrára.

Liu Susiraja, finn képzőművész-fotós hölgy szereti magát étellel és egyéb, közönséges használati tárgyakkal körülvenni, és úgy fotózni magát

Weboldalát - további fotókkal, kiállításdátumokkal és videókkal - itt találjátok.

Liu Susiraja képei látszólag a semmiről szólnak, sokan értetlenül állnak előttük, kinevetik, kritizálják, ő viszont így nyilatkozott művészetéről:

"Azért fotózom magam, mert önmagam ismerem a legjobban. Saját testem és intimszférám adják a képeim tárgyát és a pillanatnyi hírnevet. Az, hogy a magánéletem publikussá teszem, egyfajta menedéket jelent nekem. Az intimszféra számomra fájdalmas. A művészetem az érzelmek dokumentálása, a képeim a játékos anarchiát képviselik különféle eszközökkel. A mindennapi élet az én múzsám" - nyilatkozta magáról a különc hölgy.

Az az igazság, hogy imádjuk a képeit. Tudjuk, hogy nem mindenki, de mi igen.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

Eye candy a javából: eszméletlen designcsokik

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!