Ezek a legvirágosabb-cakkosabb pasztell süteményköltemények, amiket láttunk

Ha inspirálódnátok a legszebb süteményekből, ránk mindig számíthattok. Megint egy gyöngyszemre bukkantunk.

Megint rábukkantunk egy cukrászra, ezúttal a Fülöp-szigetekről, aki Pretz Eugenio névre hallgat, és Baker P márkanév alatt alkotja szépségeit - leginkább színes-virágos-habcsókos süteményeket és tortákat. A hölgy azt vallja, hogy az akár depressziós tünetekké is fajuló unalom elkerülése végett meg kell találnunk azt a hobbit, amit akár gyereknevelés és család mellett is szenvedéllyel tudunk művelni - közhely, de úgy tűnik, nem véletlen.

Meringue, azaz habcsóktortákat alkot, és főleg pasztellszínárnyalatokkal dolgozik.

Instagramját itt találjátok.

Profi munka
Mennyei muffinok
A legcukibb habcsókok
Ki kéri szülinapjára?

Ezt láttad már az ízHUSZÁR-magazinon?

Tjalf Sparnaay fotorealisztikus ételfestményeitől csorog a nyálunk

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek