Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ezek az emberek a temetőben rendeztek grillpartyt

Egy angliai templom kertjében nem mindennapi látvány fogadta a mit sem sejtő Peter Howardot.  

Az angliai Otley-ban nemrég egy kedves kis gasztronómiai fesztivált rendeztek. Voltak itt nyilvános főzőbemutatók, gyereksarok és több, mint 45 helyi termelő árulta a portékáját. 

Peter Howard feleségével hazafele tartott az eseményről, de a kellemes sétát egy furcsa élmény szakította meg. Howard látta, amint egy 3 felnőttből és 7 gyerekből álló csoport jókedvűen sütögeti a vacsoráját a helyi templom kertjében található temetőben.

A társaság egy sírkő tetején grillezte a húsokat.

Howard a Facebookon közzétett posztjában leírta, hogy amikor a felesége felhívta a sütögetők figyelmét arra, hogy etikailag kissé megkérdőjelezhető az, amit csinálnak, a következő választ kapta: "Köszönöm az infót, megjegyzem".

Howard készített néhány képet a társaságról, akik erre felháborodva követelték, hogy törölje ki a fotókat, mert gyerekeket illegális fényképezni. Howard arra hivatkozva állt ellen a nyomásnak, hogy az sem járja, hogy valaki egy sírkövön sütögeti a vacsoráját egy templom kertjében. A Howard posztja alatti kommentfolyamból kiderült, hogy a társaság a környéken él, és nem állnak rokoni kapcsolatban azzal a személlyel, akinek a sírját főzőlapként használták. Úgy tűnik, az Anglikán Egyház már megkezdte az ügy kivizsgálását. Vajon mi sül ki ebből? 

via MUNCHIES

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon? 

Újra füstölnek a Szerencsi Cukorgyár kéményei - ám sajnos csupán ideiglenesen

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!