Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Ez most a legböszmébb kalóriabomba, amit csakis egy másnapos haver találhatott ki

Sült hús, sült krumpli és hatalmas mennyiségű sajt. Ismerkedj meg te is az USA konyhájának legújabb, DUI Fries-ra keresztelt kalóriabombájával!

A DUI Fries névre keresztelt kaja egy kicsit olyan, minta egy részeges este után egy másnapos haver találta volna ki. Dél-Kalifornia ajándéka az emberiségnek ez az emberes adag sültkrumplira halmozott sajt, pastrami és carne asada, vagyis vékonyra szeletelt sült hús, dél-amerikai módra. 

Ha rákeresünk a #DUIFries- ra az Instagramon, 677 találatot kapunk, úgyhogy nyugodt szívvel elmondhatjuk, ennek az ételnek a kitalálói tudtak valamit. Bár az is igaz, hogy a szénhidrát-sajt-hús szentháromsággal olyan nagyon nem lehet melléfogni.  Jim Pantazis, a Dino's Chicken and Burgers  nevű kis gyorsétteremlánc tulaja elmondta a FoodBeastnek, hogy elsőként ők készítették el ezt a fogást közel tíz évvel ezelőtt. Ám ahogyan ez ilyenkor lenni szokott, más is magának tulajdonítja az elsőséget.  Robert Stavrakis, a  Jim's Super Burgers tulaja szerint több, mint húsz éve náluk lehetett először kapni a szendvicset.

Egy biztos, ha olyan szerencsénk van, hogy éppen Dél-Kaliforniában járunk, bármelyik gyorsétteremben kipróbálhatjuk ezt a fogást.  

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

Ő az a magyar fiatal, akinek hála a pirospaprika otthoni őrlése már nem nagy kunszt

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!