Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

6 +1 illegális tipp, hogyan vigyél be piát fesztiválra

Trükkös piacsempész módszerek arra az esetre, ha ezt a cikket egy szekuritis sem olvassa. Ha olvassa, akkor szívesen az információkat!
Belegördülünk lassan a fesztiválszezonba, de továbbra sem akarunk sok ezret otthagyni bulizás közben egy felesért. Érdemes pár csempész akciót elkövetni annak érdekében, hogy őszre ne fogyjunk ki minden tartalék pénzből. Ha ipari mennyiséget nem is lehet  beszállítani, de egy liternyi tömény azért becsúszik. Ez pont elég, alapozás a fesztiválállapothoz. 
 

1. tipp - "A szekus nem hülye!"

 
Lehet, hogy a kétméteres kopasz arcszerkezetű ajtónállók nem tűnnek eszesnek, de majdnem mindent láttak már, így jó előre szögezzük le:
 
  • Ha rossz arcú vagy és a héten már többször is csak téged kaptak el a jegyellenőrök, vagy rossz a karmád: Ne próbálkozz!
  • Nagyon izzadsz stresszhelyzetben és suliban sose tudtál puskázni: Ne próbálkozz! 
  • Ne próbáljatok visszahegesztett kupakos ásványvizes üvegben olcsó vodkát becsempészni, mert a marconák ismerik az ilyet , kinyitják megszagolják és búcsút lehet inteni a piának. 
  • Ne igyatok baromi sokat a "fesztiválbehatolás" előtt, mert részegségre hivatkozva kipenderíthetnek a szekusok. És nekik lesz igazuk!
 

2. tipp - "Palackos gyilkos"

 
Éljen a nájlonzacskó! Ez a módszer úgy néz ki, hogy egy jó erős átlátszó nejlonzacskót belegyömöszölsz egy nagy ásványvizes palackba úgy, hogy a szája kilógjon. Így egy tölcsér segítségével tudsz piát önteni a zacskóba. Szigorúan átlátszót (vörösborosok hátrányban)!
Amikor nagyjából megtelt a flakonod, csomózd meg a zacskót és csúsztasd bele az üvegbe, majd a fennmaradó helyet töltsd meg szénsavas ásványvízzel! Így, ha szekuspajtás kinyitja, csak a víz szagát fogja érezni. Igen, a víznek márpedig van szaga.
 

3. tipp - "Éltető kenyér"

 
Ez a módszer főleg kempingezős fesztiválon működhet. Venni kell egy csomag szögletes kenyeret, haladók toastkenyérként ismerik. Ki kell vágni a közepét, úgy hogy egy félliteres kis palack pont beleférjen. Ne lötyögjön benne! Ezután vissza kell zacskózni, elhelyezni rajta a kis műanyag izét, ami lezárja, és bedobni a táskába. Másnaposan még a kenyérnek is jó hasznát lehet venni! 
 

4. tipp - "Lance Armstrong"

 
Vannak, akik bicikliznek. Én nem vagyok ilyen, de tudom, hogy komoly bringásoknak van víztartályos hátizsákjuk. A fesztiválok bejáratánál nem igazán ismerik az ilyeneket, nagy részüknek teljesen idegen, hogy ily módon is lehet folyadékot szállítani. Ezekben a hátizsákokban rejtett zsebben van a folyadék, így avatatlan szemnek fel sem tűnik, hogy fél liter vodka lötyög a hátadon. 
 
 
Ennek van egy továbbfejlesztett módja. "Csináld magad!" módszerrel szerelj kicsi vagy nagy folyadékos tartályt a táskádba és vezesd ki a  napvilágra az alkoholt egy kis csappal. Éljen a kreativitás! 
 
Hallottam már olyanról is aki üreges biciklivázban, biciklikerékben több liter piát vitt be. De lehet, hogy ez csak városi legenda. 
 

5. tipp - "Az elvetemült"

 
Ha van fölösleges 30-40 ezred, és te akarsz lenni a legkúlabb arc,  vegyél egy erősebb drónt. Az ilyenek már egész nagy sújt is elbírnak. Nem, a literes vodkát azért nem. Töltsd lufiba a piát, és jól számítsd ki a röppályát! Ahhoz, hogy bejusson a cucc, legyen egy haverod fesztiválon kívül, aki kezeli a drónt. Ezzel a legfelső szintre emelheted a csempészés fogalmát. (A módszer távirányítós kishajóval is működhet!)
 

6. tipp - "Az egészségtudatos"

 
Itt a nyár, érnek a gyümölcsök, és beköltözős fesztiválra muszáj kaját bevinned. Vigyél narancsot, szőlőt, dinnyét! Nem, nem ez volt a tipp. Fogj egy nagyobb fecskendőt, töltsd meg vodkával és szúrd le vele a gyümölcsöket, fecskendezd beléjük a nedűt! Nemcsak kreatív, de finom is. Talán nem fogsz berúgni egy fürt szőlőtől, de szinten tartáshoz jó lehet. 
 
 

+1 tipp - "Klasszikusok"

 
Persze ezer módja van annak, hogy kijátszd a biztonságiakat. Van, aki póló alá rejti, vagy nadrágjába dugja az üveget. Láttam olyan lányt, aki a hajába kötött bele sörösdobozt - és persze van az elásós módszer. Ehhez ki kell menni a  fesztivál előtt a buli színhelyére, és ügyesen elásni valahol a piákat. Ehhez fontos, hogy legalább egy méter mélyre áss, mert néha kutyákkal szagoltatják körbe a terepet. Fontos az is, hogy emlékezz hova dugtad! Nehogy időkapszula legyen egy üveg whiskeyből, és majd 20 év múlva örüljön neki valaki. (A helyválasztás azért is fontos, nehogy ráépítsenek egy színpadot. )
 
 
Persze nem fogok senkit bátorítani a bűnözésre, a piák belopkodására, de nem árt tudni, egy-két tippet. Ki tudja, lehet, hogy egyszer biztonsági főnök leszel egy fesztiválon. Ebben az esetben, már fogod tudni, hol keresd a csempészárut. 
 
 
Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!