Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 vidéki konyha, amiből inspirálódhatsz, ha a rusztikus berendezés a gyengéd

Ha odavagy a vidéki konyhák rusztikus hangulatáért, és a túl modern, ipari, letisztult, formatervezett kortárs konyhák sosem vonzottak, mert hozzád túl ridegek, akkor figyelj!

Ha odavagy a vidéki konyhák rusztikus hangulatáért, és az ultramodern, ipari, letisztult, formatervezett kortárs konyhák sosem vonzottak, mert hozzád túl ridegek, akkor figyelj: mutatunk pár tippet és fotót, amiből inspirálódhatsz, ha a Váratlan utazás, a Holiday vagy Julia Child konyhája mindig is szíved csücske volt.

Mert egy rusztikus konyha is lehet minimalista, retro, színes, eklektikus, elegáns, sőt, vegyülhet modern elemekkel is - fontos, hogy hangulatában azonban megmaradjon az a cozy, otthonos, házias, meleg családias kedvesség, ami olyannyira jellemzi.

1. )

A kopott vintage faborítású fal, a nagymama régi, de frissen fehérre festett konyhaszekrénye, a más fából készült székek és asztal, valamint az abszolút retro kályha/sparhelt teszi tökéletesen rusztikussá ezt az amúgy modern konyhát.

2. )

Porcelán, négyzet alapú mosogatótálca kockás függönnyel, sötét fa hajópadló, fa munkalapok fehér szekrényekkel kombinálva, és egy kopott fa ajtó a spájz bejáratára applikálva - igazi farmhouse-hangulat.

3. )

Babakonyhaszerű pasztell sárga és türkiz dobja fel ezt a felújított vidéki konyhát - a régi, míves farmházajtó sárgára festve, a kopott, narancsszín spaletta, a négyzetes mosogatótálcák, az elegáns csapok és a vintage kiegészítők (például a fém gyümölcstál) mind lágyítanak az amúgy modern alaphangulaton. 

4. )

Jó-jó, a nyers fa persze, hogy alap, ha rusztikus hangulatra vágyunk, na de ezek a kopott, nyers faszekrények színesre mázolva? Mennyire jó ötlet! Főleg, hogy az arany markolatok, fogantyúk abszolút ellensúlyozzák a vintage, kopottas look-ot, nem beszélve a gyönyörű és hatalmas mosogatótálról és a kertre néző ablakról. Designfakunyhó-hangulat.

5. )

Az otthon, akár egy társasház sokadik emeletén is kivitelezhető farmkonyha - bordázott konyhaszekrény pici fekete gombfogantyúkkal, két szélén üvegajtós tárolóval, nyitott polc a szakácskönyveknek, rézedények és serpenyők fellógatva a falra, fa pult és fa vágódeszkák a falnak támasztva, szintén masszív fa étkezőasztallal - mind-mind vidéki hangulatot sugároznak.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

6 ötlet, hogy tedd szebbé a csúnya albérletes konyhád

via, via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!