Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Az 5 legaranyosabb hóembersüti, amit valaha láttál - Így készítsd el őket!

A karácsony már közeleg, de még nem érzed az ünnepi hangulatot? Könnyen hangulatba hozhatod magad, ha elkészíted ezeket a süteményeket!

A Jégvarázs című mesefilm egyik legkedvesebb szereplője Olaf, a hóember, aki mindig vidámságot hoz a legborúsabb napokban is. Vedd elő a kreatív énedet, és készíts saját hóembert az ételekből néhány perc alatt!

Mézeskalácstésztából szaggass ki hóemberformát, ha kisült, csurgasd le cukormázzal, ételfestékkel pedig rajzold meg az arcát, és adj rá sálat is!

Ha fejfedő nélküli hóembereket készítesz, fülvédőt is rajzolhatsz nekik. Még aranyosabbak lehetnek a mini hóemberek, ha a tésztába ropit szúrsz, és karokat készítesz nekik.

Ha tortát vagy pitét sütöttél, kenj a tetejére fehér krémet, majd formázd meg a hóember arcát gumicukorból és színes cukordrazsékból.

Süsd ki a linzertésztákat, illeszd össze őket lekvárral, mogyorókrémmel vagy kedvenc házi készítésű krémeddel, majd formázz a tetejükre arcot.

Ha valami extra kedves kis formára vágysz, amit az ünnepi asztalra dekorációként, ajándékként is tehetsz, válaszd a habcsókot. Egy habzsákra van szükséged, és némi ételfestékre, majd a végén piros és zöld szalagokra sál gyanánt.

Ezt olvastad már az ÍzHUSZÁR magazinon?

Így készülnek a karácsonyi sütikiszúró formák - amiről nem tudtad, hogy érdekelhet

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!