Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

5 konyhai trend, ami 2019-ben hódít majd - avagy egyél te is palatábláról

Divathullámok jönnek-mennek, körkörösen ismétlődve, minden egyes visszatéréskor kicsit finomabbra csiszolva - nincs ez másképp a konyháknál sem. 2019-ben ez a trend!

Trapéznadrág, neonszínek barokk, arany vagy geometrikus alakzatok? A ruháid és a lakásod mellett természetesen a konyhád is lehet divatos. Piaci rést betöltendő, a trendérzékeny szakértők erre a szegmensre is lecsaptak, hogy a lakás központi helyiségének tökéletes megjelenését is előírhassák. Ennek megfelelően évről évre megtudhatjuk, mi az aktuálisan MENŐ, ha a konyhánkról van szó. Idén állítólag ez a 4 hullám az, amit meg kell lovagolnunk, ha nem akarunk ódivatúak lenni.

1.) N Y E R S anyagok

Az Ann Hepfer Designs, Inc. vezető lakberendező cég szerint idén a nyers alapanyagok hódítanak majd - így előtérbe kerül a nyers fa, kő, a (fekete) palatáblák, a márvány, a beton vagy a juta (zsákvászon anyag), ezzel is a nyers, megmunkálatlan, erőteljes textúrákra helyezve a hangsúlyt.

2.) B l u e p r i n t - az év festékszíne

A Behr színkeverő cég idén az év színének a Blueprint-et kiáltotta ki, ami valószínűleg elég sok háziasszony és trendmegszállott szívének kedves árnyalat. Egészen élhető, szerethető, közkedvelt, meleg középkék szín ez, ami a falon keresztül az edényeken át a bútorokig visszaköszönhet konyhánkban. Reméljük, a divatipar is kedvet kap hozzá.

3.) R o b o t o k

A digitális innováció nem áll meg, sőt, a konyhánkba is beveszi magát. Okos már a sütő, a porszívó, a hűtő, ipad-ről sütünk-főzünk, és wifiről működő mini robotok takarítanak helyettünk. 

4.) M a t t  f e k e t e

A fekete palatáblák és márványok vonalán maradva a fehér konyhák rajongóit most kicsit kénytelen leszünk zárójelbe tenni - legalábbis 2019-ben, ugyanis most a matt fekete is nagyon menő, akár a mosogatódról van szó, akár a robotgépedről.

5.) F u n k y 

Ha a letisztult blueprint illetve a hűvös matt fekete sem tetszett eléggé, maradj a vicces, bohókás illetve retró vonalon - válassz cuki, nosztalgiát keltő régisulis konyhai eszközöket, és tuti nem lesz rideg a konyhád! A S M E G például tökélyre fejlesztette ezt a stílusirányzatot, mondjuk el is kérik az árát.

Ezt láttad már az ízHUSZÁR magazinon?

A kézzel készített cementlapok a konyhában is zseniálisan mutatnak

via

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!