Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

10 vicces figura, akivel egy kerti sütögetésen tuti összefutsz

A kerti sütögetés jellegzetes figurái közül némelyik az idegeinkre megy, mások viszont képesek megmenteni az egész bulit. Te magadra ismersz valamelyik típusban?   

1. A grill edző 

Nem hozott magával semmit sem a grillezéshez, csak a véleményét. Mindig a tűz körül mozog, mint egy zavarodott börtönőr. " Mostatok kezet? " - kérdezi két grilltanfolyam között. Szóba hozza a fűszerezést, a technikát, az időzítést. Beszél a megfelelő hőfokról és természetesen a politikáról is. Amíg forró a parázs, ő is marad, mint egy dühös húsevő növény.

2. "Két dobozos Sanyi"

Két háromdecis sörrel érkezik, mert elmondása szerint a helyszínen lévő piák kifogásolhatóak. Idézem: ,,Én nem iszom ezt a vackot!" Miután a hozott két sör elfogyott, válogatás nélkül kap ki piákat a hűtőtáskákból, és dönti magába az alkoholt. Minden egyes kortyra panaszkodik, viszont önként jelentkezik mikor azt kérdik: ,,Ki kéri az uccsó sört?".

3. A Piros Ember

Szerencsétlen fehér bőrű pajtás, aki amikor hétágra süt a nap, készenlétbe állítja a naptejet, hogy az megvédje őt az UV-sugaraktól. Csak egyszer keni be magát, de azután végig ing nélkül lófrál. Láthatod, ahogy kezd vörösödni. A piros ember egyébként ártalmatlan.

4. A Túlkorlátozott Gyerek

Először is, távol sodródik a  szüleitől, majd mikor a hatodik dobozos gyümölcslevet is legyűrte, rácuppan az cukorkás tálra és felporszívózza a felét, majd kergetőzni kezd a kortársaival. Ezt a sportot addig űzi, míg el nem esik, vagy ki nem dobja szegény a taccsot. Mikor már sír, a szülők úgy döntenek, itt az ideje hazaindulni.

 

5. A Vega Harcos

Négy darab tofu virslit hoz, és mindenkit félrelökve küzdi magát a grillhez. Követeli, hogy az övét süsd meg először, de közben arról faggat, mivel szoktad tisztítani a grillrácsot. Megkérdezi minden majonéznek, mustárnak és magnak az eredetét. Végül nem eszik semmit, mert véleménye szerint a tofu virslik érintkeztek valamivel sülés közben, és ezért a te "gyilkos sütődet" okolja. Viszont meglepő módon jól tollasozik, ami majdnem feledteti az előtte lévő pár órás aggodalmaskodást.

6. A Vonakodó Vega

A vonakodó vegetáriánus ahogy belép a füstillatú BBQ birodalomba, egy vasárnapi kísértés lesz úrrá rajta. A húsok édes, fűszeres illata a pólójához tapad, emlékeztetve őt egy régen elmúlt, tofumentes életre. Szívesen teszi a kajáját egy tányérra a húsokkal, hátha egy kis hússzaft körbe öleli zöldségeit. Biztosan eszik egy szelet bacont mielőtt távozik…. csak valószínűleg a fürdőszobában megbújva. Alapvetően akárcsak a Piros Ember, ő is ártalmatlan.

7. A Családosember

Nap nap után képes 4 apró gyerekét kordában tartani, mint egy profi. Abban a pillanatban, amikor megérkezik, mindenkinek felcsillan a szeme, ugyanis a Családosember potenciális gyerekcsősz! Neki a nyaralás az, hogy grillpartikon segédkezik, és mindeközben üldözi nemcsak a saját, hanem mások gyerekeit is.

8. A Maradékszarka

Nem hagyja ott a bulit, mert pontosan tudja, hogy minden partira bőségesen bevásárol a házigazda. A Maradékszarkák azok, akiknek a szívét legjobban ezek a szavak melengetik: "Kéred ezt? Mi már nem tudjuk megenni". A buli végén pedig készségesen segítenek pakolni. "Semmi baj ha elfogyott a dobozod, mi hoztunk sajátot."

9. A Mester-kívülálló

Ha nem találta meg az egyetlen embert, aki a politikáról vagy a macskájáról beszélgetne vele, kering, és lecsap. Amennyiben a grill mellett ácsorogsz, te leszel az áldozat. Még az is megkockáztatnád, hogy odaég a nyamvadt oldalas, csak ne kelljen még egy képet megnézni Cica Úrról. Öt perc sem telt el és arról locsog, hogy Mila Kunis segített a meghekkelni egy, az Északi-sarkon lévő titkos gigaszervert, és órákon belül összeomlik a világgazdaság. 

10. A Pirotechnikus

A szürkületig vár, hogy felfedje a tűzijátékokat, melyeket ez a környék soha azelőtt nem látott. Több hónapot töltött azzal, hogy különböző illegális cuccokat kutatott fel. A robbanástól számított ötödik percen szokták hívni a zsarukat. Ne kérdezd meg, miért nincsen a bal kezén kisujj, kitérő választ ad!

És akik nélkül tényleg nem működne egy kerti sütögetés:

Grillmester Tábornok

5 órán keresztül fáradságosan izzad a grillsütő fölött. Cikázik a húsok és zöldségek között, még arra is ügyel, nehogy egy csepp húslé eláztasson egy árva zöldséget. Minden ételt szívesen befogad, amit el kell készíteni... Amikor az utolsó ropogós buci is megpirul, az ő küldetése is befejeződik. Ő egy igazi elátkozott hős.

A Szupersztár

Ahol mindenki csak 5 darabos piát és vacak kekszeket hoz, ott eljő a Szupersztár és hűsítő záporként zúdítja ránk bőségszarujából a finomságokat. Mintha kirabolt volna egy éttermet. Teljes tálcányi szalonnák, húsok, kolbászok állnak feszes vigyázzban, grillezésre készen. Szupersztár nem rest, egy fél malacot is felkészített a partira, annak is csak egy kis sütés kell a grillen, de persze csak miután a híres hamburgereit is megsütötte nekünk. Ez történik, amikor egy szakács kiszabadul az egyszobás albérletéből. Ő az, akit mind megérdemlünk!

Forrás: Thrillist

Ezt olvastad az ízHUSZÁR magazinon?

10 mesés étel Disney-rajzfilmekből, amiket akár te is megcsinálhatsz otthon

Szólj hozzá!

Hozzászólások

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Még nem érkezett hozzászólás. Legyél te az első!