Kívül bacon, belül szilva – csirkemájas partifalatka karácsonyra
Ez a recept gyors, ízletes, komfortos, mégis ünnepi. Körettel, savanyúsággal tökéletes főétel, de hidegtálon kis partifalatként is szuperül megállja a helyét.(x)
HirdetésEz a recept gyors, ízletes, komfortos, mégis ünnepi. Körettel, savanyúsággal tökéletes főétel, de hidegtálon kis partifalatként is szuperül megállja a helyét.(x)
HirdetésTe tudod, hogyan illik teríteni, hova kell rakosgatni az evőeszközöket, ha adunk az étkezési etikettre? Hoztunk pár hasznos információt, úgyis vendégség- és vacsoraszezon van!(x)
HirdetésA rántott csirke örök sláger, ha pedig meg is töltjük valami finomággal, akkor igazán felülmúlhatatlan. Lehet sajttal-sonkával, aszalt gyümölcsökkel, kolbásszal, gyakorlatilag bármivel, amit szeretünk. Na és itt van a szaftos és mutatós kijevi csirkemell, a tökéletes ünnepi főétel: két titka a ropogós panír és a jó ízesítésű fűszervaj.(x)
HirdetésA megfelelő csomagolás szinte ugyanannyira fontos lehet, mint az ajándék maga. Érdemes tehát odafigyelnünk arra, milyen köntösbe bújtatjuk a karácsonyi meglepetésünket szeretteinknek.(x)
HirdetésA püspökkenyérben minden benne van, ami a karácsonyt idézi, nincs mese, kiemelt helyet kap az ünnepi sütirepertoárban! A mi verziónk csodás és változatos alapanyagokból készült, kívülről pedig selymes csokimázzal vontuk be. Érdemes belőle egyszerre kettőt-hármat is készíteni, mivel garantáltan el fog fogyni. Mutatjuk a receptet!(x)
HirdetésIsmét közeledik az évnek az az időszaka, amikor – ha nem figyelünk – felesleges ajándékok és kínos jópofaságok lepik el a lakásokat. Legyen ez a karácsony más: a következő pár zokni, kockás sál vagy vicces hűtőmágnes helyett készüljünk olyan meglepetéssel, amely garantáltan örömet szerez. (x)
NosaltyA sólet az egyik legismertebb zsidó étel, amit hagyományosan szombaton fogyasztanak. Sábátkor ugyanis tilos a munkavégzés, a sólet pedig tökéletes megoldás, hiszen előző nap előkészítve másnapra pont készre sül. (x)
HirdetésRengeteg cég készül karácsonykor szuper, limitált kiadású ajándékokkal. Ezeket érdemes lehet minél előbb beszerezni, hiszen könnyedén előfordulhat, hogy az utolsó pillanatban már nem lesznek elérhetőek. (x)
HirdetésNem minden nap kényeztetjük magunkat egyszerre többféle sajttal, de különleges alkalmakkor igazi jolly joker lehet egy jól összerakott sajttál. (x)
HirdetésJó a kézügyességed? Aknázd ki a rejtett képességeidet, adunk pár tippet, mivel lepd meg szeretteidet idén karácsonykor! (x)
HirdetésA rakott krumpli egy szuper finom, könnyen elkészíthető és laktató egytálétel, mely változatosan variálható. Mi most sajtot és sült szalonnát is dobtunk rá! (x)
HirdetésSütőtök, édesburgonya, gyökérzöldségek, káposztafélék, karfiol, retek? Nem kedvencünk ezeknek a pucolása, szeletelése és aprítása, de adunk pár tippet, és késeket is ajánlunk, hogy minden mozzanat könnyedebb legyen. (x)
HirdetésKi ne szeretne egy szelet szaftos almás pitét krémes vaníliafagylalttal? Pitét készíteni sokkal egyszerűbb, mint gondolnátok, most lépésről lépésre mutatjuk meg, hogyan süssétek tökéletesre. (x)
HirdetésBár nem magyar ünnep, a halloween már Magyarországon is egyre népszerűbb, különösen a fiatalok és a gyerekek körében. Október utolsó hétvégéjén megannyi otthon ad helyet a beöltözős, rémisztő buliknak, a készülődésbe pedig egészen biztos, hogy a gyerekek is szívesen beszállnak! (x)
HirdetésTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Szuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.