Húsvét

„A jó húsvéti sonka lutri, muszáj megtapogatni" – Lajos Marival...

36 szakácskönyv, összesen többmilliós példányszámban, hét nyelven. Kezdő háziasszonyok ezrei, akik az ő receptjei alapján tanultak meg főzni, és százezrek, akik miatta nagyobb kísérletezőkedvvel fordultak a konyha felé. Lajos Mari és második férje, Hemző Károly „kilencvenkilences” receptkönyvsorozata a magyar háztartások jelentős részében szériatartozék, és háziasszonyok tömegei őrzik lefűzve Lajos Mari a Nők Lapjában megjelent receptjeit is.

Balázs Barbara

4 gyakorlati tipp a csodaszép nárciszhoz

A nárcisz a tavasz hírnökeként a kertben és az ablakpárkányban is csodásan mutat. Vidám sárga színe akaratlanul felvidít, ezért megérdemli az extra figyelmet. Ahhoz, hogy neked is mutatós nárciszok dísztsék az otthonodat, adunk 4 gyakorlati tippet!

Balogh Lilla

Mesés madártejreceptek

Ki ne emlékezne gyermekkorából a madártejes délutánokra? Vaníliás, krémes íz, lágy állag, mennyeien könnyű édes krém, mi kell még a boldogsághoz?

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!