Gasztro

Kipróbáltuk a lehengerlő hangulattal csábító bükfürdői Caramell Premium Resort éttermeit

Minőségi alapanyagokból készített és a szezonalitást előtérbe helyező, ízekkel teli fogások, érthető konyha és teljes testi-lelki megújulás – csak hogy párat említsünk azokból az jellemzőkből, amelyek hozzájárulnak a kellemes kikapcsolódáshoz a Caramell Premium Resort-ban. Nemrég nekünk is lehetőségünk nyílt arra, hogy átadjuk magunkat a teljes pihenésnek a 4-csillagos szállodában, ahol természetesen a Mandala és Cardamom névre hallgató éttermeket is leteszteltük. A következőkben részletesebben is beszámolunk a szállodában szerzett élményeinkről, illetve bővebben kitérünk a kóstolt fogásokra is.

Hirdetés

Ha ilyen tésztát vettél, ne edd meg, azonnal vidd vissza

A Nébih (Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal) arra kéri a vásárlókat, hogy az alábbi azonosítóadatokkal megegyező tortellinit ne fogyasszák el! Az érintett termék bármelyik Spar üzletbe visszavihető, a termék teljes vételárát visszafizetik.

Nosalty

5 étel, ami fiatalon tartja a bőrt

Habár ma már rengeteg csúcstechnológiával fejlesztett csodakrémet találunk a szépségápolás piacán, a legtöbbet mégis a helyes táplalkozással tehetünk bőrünk egészségéért. Hétköznapi ételekről van szó, amik más és más tulajdonságát védik a bőrünknek, úgy mint a feszessége vagy éppen a puhasága. Most mutatunk neked 5 olyan ételt, aminek fogyasztásával úgy érezheted, sokáig huszonéves maradsz!

Balogh Lilla

3 ok, amiért NE tedd a paradicsomot a hűtőbe

Sokaknál megszokás, hogy a frissen vásárolt zöldségeket a hűtőbe rakják, azt gondolva, hogy tovább eláll. A paradicsom esetében nem helytálló ez a feltételezés, ugyanis több oka is van, amiért gyorsabbn tönkremegy a hidegben, mintha szobahőmérsékleten tartanánk. Lássuk, mi az a 3 ok, amiért ne rakd hűtőbe a paradicsomot!

Balogh Lilla

Heti Menü – Csábító csirkés egytálételek hete

Csirkehússal főzni és sütni olyannyira magától értetődő kishazánkban, mint hogy karácsonykor pontyot eszünk. Ezúttal viszonylag gyors egytálételekbe tettük, és kiegészítettük minden nap egy-egy hozzá illő levessel és desszerttel!

Nosalty

Címlapról ajánljuk

További cikkek