könyvajánló

A könyv, ami kíméletlenül rámutat a húsevés igazságaira

Idén is belevágunk a Húsbavágó nevű kampányba, melynek keretein belül egy egész héten át háttérbe szorítjuk a húsos recepteket az oldalon, alternatívaként pedig húspótló alapanyagokat és receptúrákat ajánlunk, mindemellett pedig programajánlatokkal is segítünk, hogy még sikeresebb legyen ez a hét gasztroközösségünknek.

Nosalty

„70 éves korunkig reálisan élhetnénk korlátozottság nélkül" – a Gyulladáscsökkentő...

A napokban jelent meg egy hiánypótló kötet a tudatos táplálkozás és egészségmegőrzés iránt érdeklődők nagy örömére, Gyulladáscsökkentő étrend és életmód címmel. A főként az IBS-re, refluxra és SIBO-ra fókuszáló szak (és recept-)könyvvel kapcsolatos kérdéseinkre a szerzőpáros, Rubin Eszter (író, gasztronómus) és Farkas-Boross Zita (funkcionális táplálkozási tanácsadó) válaszolt.

Brecz Judit

Címlapról ajánljuk

Mikor ébreszt fel a kávé, és mikor a matcha?

Óriás népszerűségnek örvend az utóbbi években a matcha, egyre többen választják a zöld, krémes koffeines italt kávé helyett/mellett. Na de vajon mikor érdemes az egyiket, és mikor a másikat innunk? Melyik mikor a leghatékonyabb élénkítő hatását tekintve?

Nosalty

További cikkek