Gyönyörű csavart fánkot sütöttünk vajjal, mézzel, narancshéjjal
Egy újabb izgalmas formát ölt a sokszínű fánk, hogy ne csak farsangkor jusson eszünkbe megsütni. Akár húsvétkor is meglephetjük vele a vendégeket!
GrétiEgy újabb izgalmas formát ölt a sokszínű fánk, hogy ne csak farsangkor jusson eszünkbe megsütni. Akár húsvétkor is meglephetjük vele a vendégeket!
GrétiValljuk be, hogy kihűlten, másnaposan már nem olyan finom egy fánk, de szerencsére készíthetünk belőle más egyéb finomságokat is.
NosaltyHa már ti is unjátok a szalagos farsangi fánkokat, itt egy csábító, másnap is friss, pihe-puha fahéjas-cukros verzió, ami szembeszáll a némi kivetnivalót hagyó bolti egyedekkel.
Gerzsenyi FlóraMelengető ízekkel várunk ma mindenkit, akinek nincs ihlete, mit főzzön! Melyik fogás nyeri el a tetszéseteket? Nálunk most a fánk a kedvenc!
NosaltyAz egyik legháziasabb, leginkább szívet melengető nosztalgikus édességünk a farsangi szalagos fánk, természetesen baracklekvárral a bendőjében, porcukorfelhővel a tetején. Így süsd meg!
NosaltyEgyet kell értenünk Cserna-Szabó András íróval: az Ínyesmester szakácskönyve nem csupán egy muzeális darab, aminek eszmei értéke van. Ma is élmény belehelyezkedni a lassan 100 esztendős kötet stílusába, és élvezni a sorait. Farsang időszakában 5 fánkreceptet hoztunk el a legendás magyar szakácskönyvből.
NosaltyA farsangi szezonban többször is érdemes fánkot sütni. Ezúttal készüljön most a klasszikus verzió, melyre természetesen lekvár kerül!
NosaltyMi bizony nyáron is befánkozunk! Klasszikus lekvárral töltötttől a nutelláson és a churroson át a túrófánkig lesz itt minden, amit majszolhattok!
NosaltyEgy igazi hőségbiztos fejtörővel érkeztünk, mellyel garantáltan felpörgetheted a nyári melegben lelassult tekervényeidet.
NosaltyHa még kimaxolnád a farsangi időszakot, de unod már a szalagosat, akkor less rá, milyen fánkok készülnek a nagyvilágban. Ízre, állagra nincs két ugyanolyan, csak hogy lehessen válogatni.
NosaltyOda meg vissza leszel ezektől a bitang finom, pihe-puha fánkoktól és dundi puffancsoktól! Fogyaszthatod őket ebédre vagy akár vacsorára is.
NosaltyHa még nem vagy annyira a farsangra hangolódva, akkor hoztunk néhány csörögefánkot, mellyel garantáltan megjön majd a kedved.
NosaltyHiába a furcsa nevek, garantáltan ízletes menüvel készültünk nektek mára. Becsinált leves, nonkonformista túrós tészta és apácafingocska a mai menü.
NosaltyNápolyban pizzát eszünk, nem pedig nápolyit, és a francia fővárosban sem a párizsi az alapvető élelmiszer. Ezzel tisztában is lennénk, de vannak olyan kedvencek, amik vitás eredettel rendelkeznek.
NosaltyA rebarbara a spárgával együtt a tavasz első ehető hírnökei között foglal helyet, nézzük mi minden készülhet belőle!
NosaltyAhány ház, annyi vadas... Ám a tökéletes vadasból nem hiányozhat a minőségi hús, a finom zöldségek, no meg a mustár. Mutatjuk a mi kedvenc receptjeinket!
NosaltyHétvégi dínom-dánom tökéletesre sütött kolbászos karajjal, tepsis krumplival, avokádós-citromos uborkasalátával és a végén egy-két apróbb puncsgolyóval.
NosaltyA mai menü tele lesz olyan fogásokkal, melyben helyet kapnak a tavasz csodás alapanyagai.
Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?
Extra intelligens vagy, ha sikerül rálelned 15 másodperc alatt a fagylaltok között megbújó nyalókára.