HETI MENÜ – könnyed és gyomorkímélő ételek 7 napra

Erre a hétre olyan fogásokat választottunk, amelyek finomak, laktatóak, mégis könnyen emészthetőek, nem nehezítik a gyomrot és a hasunkat, így azoknak is ajánljuk őket, akiknek alkalomadtán – vagy esetleg rendszeresen – meggyűlik a bajuk a gyomorsavval. Minden nap levessel, főétellel és desszerttel várunk titeket!(x)

Erre a hétre csupa-csupa könnyed, gyomorbarát fogást választottunk, hogy azoknak is kedvezzünk, akik esetleg gyomorégéssel, gyomorsav-bántalmakkal küzdenek. Nem árt most kicsit könnyíteni a szervezetünkön az ünnepek előtt sem!

Gyomorégés esetén egy pohár Salvus gyógyvíz gyors, természetes, kíméletes és hatékony megoldás. Az egyedülálló összetevőjű, hidrogén-karbonátos Salvus a bükkszéki forrásából egyenesen a palackba kerül. Jótékony hatását – többek között – a gyomorbántalmakra régóta ismerjük, orvosi tanulmányok is alátámasztották, és fogyasztását hosszú évtizedek óta javasolják az orvosi gyakorlatban.

A Salvus gyógyvíz gyors, természetes, kíméletes és hatékony megoldás

Következzen a heti menünk 7 napra...válasszatok a gyomorkímélő napi leves-főétel-desszert trióból!

Tudj meg még többet a Salvus vízről itt!

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek