Így készíts karfiolrizst 3 perc alatt!

Ha herótod van már a rizstől, krumplival pedig végképp nem akarod tömni magad, dobj össze egy pár perces karfiolrizst a legészbontóbb köretedként!

Engedd el azt a téveszmét, hogy az étrendünkbe jól berögzött köreteken túl nincs élet! Ilyenkor persze jönnek értetlenül felmerülő kérdések: “Te jó ég, akkor mit eszel a húshoz?” vagy a "Képes vagy algákat és ízetlen zöldségeket lenyelni?". A válaszunk egyszerűen és boldogan egy határozott NEM!

És még csak paleósok sem lettünk, egyszerűen csak kedveljük a változatosságot és a friss ízeket. A lehetőségek tárháza tényleg szinte végtelen, de ez a köret akár látszatra is könnyen összekeverhető egy szép adag főtt rizzsel, íze pedig jóval több izgalmat ígér.

Olvastad már?

Tartsd a lelket magadban télűző főzelékekkel - 15+1 téli főzelék, amit még most kell elkészítened!

Mi azt mondjuk, aki egyszer kipróbálja, annak garantáltan bekerül a kedvenc köretei közé a karfiolrizs. Nem csak azért, mert nagyon finom, hanem elkészítése is csak néhány percet vesz igénybe. Először talán furcsának tűnhet, de higgyétek el: tényleg nincs párja. A karfiolrizs tökéletes alternatívája az igazi rizsnek bármilyen ételben vagy húsok mellé, de kevés fűszerrel önmagában is izgalmas élményt ad - ráadásul nyugodtan variálhatjuk keleti fűszerekkel is és a más feltétekkel, így teljesen más végeredményt kaphatunk.

Így készíts karfiolrizst alig 3 perc alatt!

Olvastad már?

Mielőtt feltörnéd, ismerd meg jobban! - 13 nélkülözhetetlen tojástény

Hirdetés

Támogatott tartalom

Hirdetés

Támogatott tartalom

Iránytű a szakmaválasztásban a XVII. Szakma Sztár Fesztivál idén áprilisban

Közel hatvan szakmában kétszáz diák méri össze tudását a XVII. Szakma Sztár Fesztiválon április 24-26. között Budapesten, a további programok között pedig kiemelt figyelmet kap az interaktivitás és a testközelből megtapasztalható élmények. A Szakma Sztár Fesztivál egyaránt segíti a fiatalokat és a szülőket megismertetni a szakmákkal, és eligazodni az általuk nyújtott több száz lehetőség között. A jelige: „Szakmát a kézbe!”

Hirdetés

Támogatott tartalom

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Címlapról ajánljuk

További cikkek