Megkóstoltuk, hogy főznek Jamie Olivernél
A világ egyik leghíresebb séfje, 17 éve van saját főzős műsora, a könyveit 2003 óta magyarul is olvashatjuk - Jamie Oliver most Budapesten nyitott éttermet!
DacotaA világ egyik leghíresebb séfje, 17 éve van saját főzős műsora, a könyveit 2003 óta magyarul is olvashatjuk - Jamie Oliver most Budapesten nyitott éttermet!
DacotaEgy thai és egy ukrán lány, egy svéd, egy amerikai és egy vietnami fiú egy közös ponttal: a hétvégén megtanultak lecsót és barackos gombócot csinálni. Mindannyian imádták.
DacotaVégre itt a június, hivatalosan megérkezett a nyár, indulhat a befőzés és lekvárkészítés! Mivel is indíthatnánk ezt az időszakot, ha nem a rubinvörös, nyárízű eperszemekkel?
DacotaVége a télnek, és a szezon finomságaira újabb egy évet kell várnunk. Miért száműznénk őket máris a konyhából? Élvezzük őket új köntösbe bújtatva, amíg még lehet!
DacotaXXI. század ide vagy oda, a magyar embernek - néhány környékbeli barbárral együtt - télen kedves szórakozása a disznóvágás. Lássuk, hogy zajlott anno és ma!
DacotaCukros, diós, fahéjas... a lényeg, hogy kürtős is legyen. Kedvenc téli csemegénket általában vásárokon vesszük, pedig egy kis turpissággal otthon is elkészíthetjük!
DacotaMindenkinek megvan a bevált receptje, de néha újíthatunk, vagy akár tökéletesíthetjük a káposztánkat néhány trükkel!
DacotaAz egyik legváltozatosabban elkészíthető sós aprósütemény, mindannyiunk kedvence. Ahány ház, annyi recept – a legjobbat nem fogjuk megtalálni, de a történetéről mesélhetünk!
DacotaTökfőzeléket sokan csak nyáron fogyasztanak, pedig tavasszal ugyanúgy megállja a helyét, hiszen friss kapor szinte mindig kapható a boltokban, és tökre is szert tehetünk, ha máshogy nem, fagyasztva.
NosaltyKylie Minogue-gal, olcsóbb ételekkel és biztonságosabb fesztiválozással készülnek az idei Szigetre a szervezők.
NosaltyCsupán egyetlen dologra kell igazán figyelnünk: az időre.
NosaltyA bélrendszer a szakértők szerint az "új agy", így érdemes rá kiemelten figyelni, hiszen az immunrendszerünk mellett gyakorlatilag mindenre hatással van, nem csak emésztésünkre.
Szuperfincsi menüsor, melyben a gomba, a zöldbab, a sertéshús és az áfonya a főszereplő.
Olajban sült, igazi, házias rántott sertésszeletet eszegetni ebédre olyan élmény, ami egyszerre idézi fel a gyerekkorunkat, az iskolaéveket, a nagyi ebédlőjét vagy anya-apa vasárnapi menüjét. Imádjuk, és kész.