Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Pityke Szarvashús alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Kálium
Foszfor
Nátrium
Magnézium

TOP Vitaminok

B3 B2 B6 E

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
22.96 g

zsír

Összesen:
2.4 g
Telített zsírsav:
1 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
0.7 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
0.5 g
Koleszterin:
85 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.6 g
Kalcium:
5 mg
Vas:
3.4 mg
Magnézium:
23 mg
Foszfor:
202 mg
Kálium:
318 mg
Nátrium:
51 mg
Cink:
2.1 mg
Réz:
0.3 mg
Mangán:
0.04 mg
Szelén:
9.7 µg

víz

Összesen:
73.6 g

vitaminok

Összesen:
7.7 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.2 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.5 mg
Niacin - B3 vitamin:
6.4 mg
B6 vitamin:
0.4 mg
Összes folát:
4 µg
B12 Vitamin:
6.3 µg
E vitamin:
0.2 mg
K vitamin:
1.1 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (2)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-11-26 10:03

Pörkölt vagy gulyás nyugodtan lehet belőle.

Geleva
Geleva / Geleva Mon, 2010-02-22 11:10

Sziasztok! Légyszi segítsetek! Kaptam egy kb. 25-30 cm-s szarvas nyakat. Nagy csonttal, egészben. Mit érdemes belőle csinálni, hogy ízletes fogást kapjak? Nem sűrűn csinálok vadételeket és semmi tapasztalatom sincs etéren. Szegény itt pihen a hűtőben. Segítségeteket előre is köszönöm! Üdv.: Éva