Serrano sonka

Serrano sonka

Leírás

Két különlegesen finom, levegőn szárított, érlelt sonkával büszkélkedhetnek a spanyolok: az egyik a Serrano sonka (jamón Serrano), a másik az Ibérico sonka (jamón Ibérico). A kettő közötti különbség, hogy a Serrano sonkát hagyományos, fehér sertésből készítik, míg az Ibérico sonkát, a Spanyolország déli részein őshonos, fekete sertésből, amiket a hízlalás végső fázisában kizárólag makkal etetnek.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Légmentesen csomagolva, hűtőszekrényben.

100g Serrano sonka

fehérjetartalom

21 g

zsírtartalom

70003 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm serrano sonka?

Top ásványi anyagok

Nátrium

2340 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

21 g

Zsír

telített zsírsav

1 g

egyszeresen telített zsírsav

2 g

koleszterin

70 g

ásványi anyagok

Nátrium

2340 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!