Grépfrútlé

Grépfrútlé

Leírás

A grépfrút frissen facsart leve. Magas C-vitamin tartalma miatt kiváló immunerősítő, és még számos, az egészségre jótékony hatással bíró tulajdonsága van (vérnyomáscsökkentő, nyugtató, májtisztító). A sárga grépfrút leve savasabb és fanyarabb, mint a rózsaszín grépfrúté. Fogyaszthatjuk magában, lehet italok (koktélok, turmixok) alapanyaga, és salátaöntetekbe is kitűnő.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Grépfrútlé

fehérjetartalom

0.5 g

zsírtartalom

0.051 g

szénhidráttartalom

9.2 g

víztartalom

90 g

Hány kalória

gramm

grépfrútlé?

Top ásványi anyagok

Foszfor

15 mg

Magnézium

12 mg

Kalcium

9 mg

Nátrium

1 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.044 g

C vitamin

38 mg

Niacin - B3 vitamin

0.2 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.189 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0.5 g

Zsír

telített zsírsav

0.014 g

egyszeresen telített zsírsav

0.013 g

többszörösen telített zsírsav

0.024 g

ásványi anyagok

Kalcium

9 mg

Vas

0.2 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

15 mg

Nátrium

1 mg

Cink

0.05 mg

Réz

0.033 mg

Mangán

0.02 mg

szénhidrát

víz

90 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.04 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.02 mg

Niacin - B3 vitamin

0.2 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.189 mg

Folát

10 µg

A vitamin

22 µg

C vitamin

38 mg

B6 vitamin

0.044 g

9 találat

Címlapról ajánljuk

Bárányhúsos receptek húsvétra

Karakteres, nem mindenki által kedvelt ízük és enyhén borsos áruk miatt az utóbbi időben sokat veszítettek népszerűségükből a bárányhúsos ételek. Azonban, ha mégis adnánk nekik egy esélyt, tegyük az alábbi receptekkel.

Nosalty

További cikkek