Gombakonzerv

Gombakonzerv

Leírás

Üvegben vagy konzervdobozban kapható konyhakész termék, amely egészben vagy szeletelve tartalmazza a gombafejeket, lében eltéve.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Kamrapolcon, felbontás után hűtőben és 1-2 napon belül használjuk fel.

100g Gombakonzerv

fehérjetartalom

3.83 g

zsírtartalom

0.364 g

szénhidráttartalom

4.64 g

víztartalom

89.88 g

gramm gombakonzerv?

Top ásványi anyagok

Nátrium

384 mg

Foszfor

61 mg

Kalcium

10 mg

Magnézium

7 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.014 g

Pantoténsav - B5 vitamin

0.412 mg

Niacin - B3 vitamin

0.224 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.07 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3.83 g

Zsír

telített zsírsav

0.089 g

egyszeresen telített zsírsav

0.012 g

többszörösen telített zsírsav

0.263 g

ásványi anyagok

Kalcium

10 mg

Vas

1.43 mg

Magnézium

7 mg

Foszfor

61 mg

Nátrium

384 mg

Cink

0.67 mg

Réz

0.133 mg

Mangán

0.098 mg

Szelén

15.2 µg

szénhidrát

rost

2.5 g

víz

89.88 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.013 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.07 mg

Niacin - B3 vitamin

0.224 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.412 mg

Folát

38 µg

B6 vitamin

0.014 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!