Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

Kiki Busa alapanyag

tápanyagtartalom-megoszlás

TOP ásványi anyagok

Foszfor
Kálium
Nátrium
Kalcium

TOP Vitaminok

B3 C B5 E

tápanyagtartalom / 100 g *

fehérje

Összesen:
17.83 g

zsír

Összesen:
5.6 g
Telített zsírsav:
1.1 g
Egyszeresen telítetlen zsírsav:
2.3 g
Többszörösen telítetlen zsírsav:
1.4 g
Koleszterin:
66 mg

ásványi anyagok

Összesen:
0.9 g
Kalcium:
41 mg
Vas:
1.2 mg
Magnézium:
29 mg
Foszfor:
415 mg
Kálium:
333 mg
Nátrium:
49 mg
Cink:
1.5 mg
Réz:
0.06 mg
Mangán:
0.04 mg
Szelén:
12.6 µg

víz

Összesen:
76.3 g

vitaminok

Összesen:
5 mg
C vitamin:
1.6 mg
Tiamin - B1 vitamin:
0.1 mg
Riboflavin - B2 vitamin:
0.06 mg
Niacin - B3 vitamin:
1.6 mg
Pantoténsav - B5 vitamin:
0.8 mg
B6 vitamin:
0.2 mg
Összes folát:
15 µg
B12 Vitamin:
1.5 µg
A vitamin (RAE):
9 µg
E vitamin:
0.6 mg
D vitamin:
24.7 µg
K vitamin:
0.1 µg
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Fri, 2010-12-03 14:51

Szia Krisztina! Köszönöm a gyors választ. Akkor én is leszedem a bőrét. Biztosan finom lesz. Üdv. Rózsika

Törölt Felhasználó
Törölt Felhasználó Thu, 2010-12-02 13:38

A busa bőre alatt néhol vöröses színű a halhús. Amikor megsütöttem, ennek a húsnak nem volt jó az íze. Ki kellett volna vágni? Ehető egyáltalán?

Tóth Krisztina
Kiki / Tóth Krisztina Fri, 2010-12-03 08:27

Szia! Ehető a hal húsa mindenhol. Én általában le szoktam szedni a bőrét és úgy készítem el. Valószínüleg zsíros lehetett a hal, az pedig tényleg nem finom. üdv kiki