Sertésdagadó

Sertésdagadó

Leírás

A dagadó a sertés „hasfala”; a hasa alja; pontosabban a hasüreget körülvevő izomszövet. Általában megtölteni vásároljuk, de felhasználható vagdaltnak, gulyáshoz, töltött káposztának, kolbásznak, tokánynak, pörköltnek, egyben sütve és roston sütve. A sertésdagadót célszerű szakemberrel kicsontoztatni, mert nem egyszerű művelet! :)

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Sertésdagadó

fehérjetartalom

11 g

zsírtartalom

17 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

40 g

gramm sertésdagadó?

Top ásványi anyagok

Nátrium

39 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

11 g

Zsír

telített zsírsav

17 g

ásványi anyagok

Nátrium

39 mg

szénhidrát

víz

40 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!