Ropi

Ropi

Leírás

Klasszikus sós ropogtatni való, az egyik legelterjedtebb és egyben legnépszerűbb sör- és borkorcsolya. Méretét és ízesítését tekintve többféle változatát ismerjük: a hosszabb vagy rövidebb rudakat megszórhatják szezámmaggal, köménymaggal, mákkal, sajttal, stb. Fogyasztását feldobhatjuk különböző mártogatósokkal.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Ropi

fehérjetartalom

11 g

zsírtartalom

2 g

szénhidráttartalom

71 g

víztartalom

0 g

gramm ropi?

Top ásványi anyagok

Nátrium

2800 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

11 g

Zsír

telített zsírsav

2 g

ásványi anyagok

Nátrium

2800 mg

szénhidrát

rost

4 g

cukor

1 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!