Rizslap

Rizslap

Leírás

A rizslap egy távol-keleti alapanyag, amelyet töltve, tavaszi tekercs vagy sushi készítéséhez használhatunk fel. A rizslap vékony és törékeny, azonban ha rövid ideig forró vízbe áztatjuk, akkor megpuhul, és könnyen formálhatóvá válik, hajtogatása azonban némi gyakorlatot igényel, ugyanis könnyen összeragad. Készíthetünk belőle autentikus távol-keleti életeket, de megtölthetjük különféle ragukkal, zöldségekkel is. Egyesek édes, diós, mákos, túrós töltelékkel fogyasztják. Készíthetjük nyersen, de a megtöltött rizslapot meg is süthetjük.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, sötét, hűvös helyen.

100g Rizslap

fehérjetartalom

5.95 g

zsírtartalom

0.478 g

szénhidráttartalom

80.18 g

víztartalom

11.91 g

gramm rizslap?

Top ásványi anyagok

Nátrium

182 mg

Foszfor

153 mg

Kalcium

18 mg

Magnézium

12 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.015 g

Kolin

5.5 mg

Niacin - B3 vitamin

0.221 mg

E vitamin

0.11 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5.95 g

Zsír

telített zsírsav

0.153 g

egyszeresen telített zsírsav

0.175 g

többszörösen telített zsírsav

0.15 g

ásványi anyagok

Kalcium

18 mg

Vas

0.7 mg

Magnézium

12 mg

Foszfor

153 mg

Nátrium

182 mg

Cink

0.74 mg

Réz

0.078 mg

Mangán

0.498 mg

Szelén

15.1 µg

szénhidrát

rost

1.6 g

cukor

0.12 g

víz

11.91 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.031 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.017 mg

Niacin - B3 vitamin

0.221 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.051 mg

Folát

3 µg

Kolin

5.5 mg

E vitamin

0.11 mg

B6 vitamin

0.015 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek