Pontyfej

Pontyfej

Leírás

A ponty egyike a leginkább kedvelt és legtöbbször fogyasztott halaknak Magyarországon. Húsa rendkívül ízletes, bár kissé szálkás, az idősebb példányok húsa pedig kissé zsíros is lehet. Számtalan magyaros halétel alapanyaga. A pontynak nem csak a húsát, hanem a fejét és a farkát is fel szokták használni a konyhában. A ponty fejével általában fehér húsú halakból készült halleveseket, halászlét ízesítenek. Bár sokak kedvét biztosan elveszi a látvány, de íze rendkívül zamatos, érdemes megkóstolni.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Pontyfej

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm pontyfej?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

7 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek