Növényi joghurt

Növényi joghurt

Leírás

Növényi tejből készített joghurt. Leggyakrabban a szójatejből előállított szója joghurttal találkozhatunk a boltok polcain. A vegetáriánusok és ovo-vegetáriánusok előszerettel fogyaszatják az állati eredetű joghurt helyettesítőjeként.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Felbontás után tegyük a hűtőbe. Fogyasztás előtt is érdemes lehűteni kicsit.

100g Növényi joghurt

fehérjetartalom

2.64 g

zsírtartalom

0.22 g

szénhidráttartalom

9.69 g

víztartalom

84.67 g

gramm növényi joghurt?

Top ásványi anyagok

Kalcium

132 mg

Nátrium

13 mg

Top vitaminok

C vitamin

13.2 mg

D vitamin

53 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

2.64 g

Zsír

telített zsírsav

0.22 g

ásványi anyagok

Kalcium

132 mg

Nátrium

13 mg

szénhidrát

rost

0.4 g

cukor

5.29 g

víz

84.67 g

vitaminok

D vitamin

53 µg

C vitamin

13.2 mg

Címlapról ajánljuk

Tejfölös csirkereceptek

Csirkemell vagy csirkecomb egy-egy finom egytálételben, ráadásul tejföllel gazdagon elegyítve? Ugye hogy máris vágytok egy isteni, tejfölös csirkereceptre?

Nosalty

További cikkek