Mogyorós puding

Mogyorós puding

Leírás

A puding egy tejjel készült édesség, amelyet fogyaszthatunk magában desszertként, de felhasználhatjuk édes sütemények alapanyagaként is. Általában készen vásárolt pudingporból készül tej, illetve szükség esetén cukor vagy egyéb édesítőszer hozzáadásával. A pudingporok alapvető összetevői: kukoricakeményítő, só, aroma- és színezőanyagok. Számos különböző ízesítésű pudingport készítenek, ezek egyike a mogyoró ízű pudingpor. Mogyoró ízű pudingporból kapható hozzáadott cukrot tartalmazó, és tej hozzáadásával, főzés nélkül elkészíthető változat, illetve cukor hozzáadása nélkül készült főzést igénylő por is. A cukrot nem tartalmazó pudingokat cukorbetegek is fogyaszthatják, a főzés során használt cukor diabetikus édesítőszerrel is helyettesíthető.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Mogyorós puding

fehérjetartalom

3 g

zsírtartalom

2 g

szénhidráttartalom

19 g

víztartalom

0 g

gramm mogyorós puding?

Top ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3 g

Zsír

telített zsírsav

2 g

ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

szénhidrát

cukor

16 g

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?