Mogyorós puding

Mogyorós puding

Leírás

A puding egy tejjel készült édesség, amelyet fogyaszthatunk magában desszertként, de felhasználhatjuk édes sütemények alapanyagaként is. Általában készen vásárolt pudingporból készül tej, illetve szükség esetén cukor vagy egyéb édesítőszer hozzáadásával. A pudingporok alapvető összetevői: kukoricakeményítő, só, aroma- és színezőanyagok. Számos különböző ízesítésű pudingport készítenek, ezek egyike a mogyoró ízű pudingpor. Mogyoró ízű pudingporból kapható hozzáadott cukrot tartalmazó, és tej hozzáadásával, főzés nélkül elkészíthető változat, illetve cukor hozzáadása nélkül készült főzést igénylő por is. A cukrot nem tartalmazó pudingokat cukorbetegek is fogyaszthatják, a főzés során használt cukor diabetikus édesítőszerrel is helyettesíthető.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Mogyorós puding

fehérjetartalom

3 g

zsírtartalom

2 g

szénhidráttartalom

19 g

víztartalom

0 g

gramm mogyorós puding?

Top ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

3 g

Zsír

telített zsírsav

2 g

ásványi anyagok

Nátrium

160 mg

szénhidrát

cukor

16 g

vitaminok

2 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!