Libaaprólék

Libaaprólék

Leírás

A liba kevésbé húsos, csontosabb részeinek gyűjtőneve. Beleérthetjük a nyakat, szárnyat, szárnytőt, hátat, esetleg a belsőségeket - májat, szivet, zúzát. Nagyon ízletes levesek készíthetők belőle, illetve rizses, káposztás ételek. fotó: David Alan Grier http://chocolateglutton.com

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben. A nyers és a főtt libahús is jól bírja a fagyasztást.

100g Libaaprólék

fehérjetartalom

15.86 g

zsírtartalom

80031.31 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

49.66 g

gramm libaaprólék?

Top ásványi anyagok

Foszfor

234 mg

Nátrium

73 mg

Magnézium

18 mg

Kalcium

12 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.39 g

C vitamin

4.2 mg

Niacin - B3 vitamin

3.608 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.294 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

15.86 g

Zsír

telített zsírsav

9.78 g

egyszeresen telített zsírsav

17.77 g

többszörösen telített zsírsav

3.76 g

koleszterin

80 g

ásványi anyagok

Kalcium

12 mg

Vas

2.5 mg

Magnézium

18 mg

Foszfor

234 mg

Nátrium

73 mg

Cink

1.72 mg

Réz

0.27 mg

Mangán

0.02 mg

Szelén

14.4 µg

szénhidrát

víz

49.66 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.085 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.245 mg

Niacin - B3 vitamin

3.608 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

1.294 mg

Folát

4 µg

Retinol

17 µg

B12 vitamin

0.34 µg

A vitamin

17 µg

C vitamin

4.2 mg

B6 vitamin

0.39 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek