Levesgyöngy

Levesgyöngy

Leírás

Ropogós, apró gömb alakú levesbetét, sült vagy rántott borsó néven is ismert. Lisztből, tojásból, élesztővel vagy anélkül, forró olajban kisütve házilag is elkészíthető, a boltokban többféle változata kapható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz helyen.

100g Levesgyöngy

fehérjetartalom

8 g

zsírtartalom

39 g

szénhidráttartalom

45 g

víztartalom

0 g

gramm levesgyöngy?

Top ásványi anyagok

Nátrium

620 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

8 g

Zsír

telített zsírsav

20 g

egyszeresen telített zsírsav

15 g

többszörösen telített zsírsav

4 g

ásványi anyagok

Nátrium

620 mg

szénhidrát

rost

6 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!