Lapzselatin

Lapzselatin

Leírás

A lapzselatin gyümölcskocsonyák, aszpikok készítésére, különböző krémek állagának javítására alkalmas. Hideg és meleg desszertek készítésére egyaránt felhasználható. A lapzselatin használata sokkal egyszerűbb, mint hagyományosan előállítani zselatint.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös, száraz helyen.

100g Lapzselatin

fehérjetartalom

88 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

Hány kalória

gramm

lapzselatin?

Top ásványi anyagok

Nátrium

50 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

88 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

50 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

B12-vitamin és folsav – Vitaminok az idegrendszerért!

A B12-vitamin és a folsav hozzájárul a normális pszichológiai funkciókhoz, azaz az olyan kognitív teljesítményekhez, mint a memória, a koncentráció, a tanulás és a problémamegoldás. E vitaminok túl kis mennyiségben való bevitele hosszú távon gyengítheti a kognitív teljesítményt, különösen a memóriát, illetve összefüggésbe hozható a depresszió kialakulásával is.

Hirdetés

A Budafoki élesztővel húsvétkor is élmény a sütés

Mi jut eszünkbe, ha a Budafoki élesztőre gondolunk? Generációk óta a magyar háztartások elengedhetetlen kelléke! Használatával sütéskor különleges lehetőségek sora nyílik meg előttünk. Ám mindenki számára talán a legszebb, semmihez sem hasonlítható élmény, amikor a vele készült friss kalács illata betölti otthonunkat, azonnal meghitt hangulatot teremtve a közelgő húsvét idején is. Nekünk ezek az első gondolataink a Budafoki élesztő kapcsán, amelynek neve az idő előrehaladtával összefonódott a magyar konyhával.

Hirdetés

További cikkek