Kukoricaolaj

Kukoricaolaj

Leírás

A kukoricaszemek magjából préselt olaj íze, színe, illetve illata semleges, így főzéshez, sütéshez, illetve salátaöntetek készítéséhez egyaránt kiváló. A kukoricaolaj egészséges, fogyasztása jó hatással van a szív- és érrendszerre, savasító hatású. A kukoricaolajat számos iparágban felhasználják, biodízel készülhet belőle, illetve számos kozmetikai szer alapanyagaként is szolgál. A kukorica csíráztatható is, a csírából előállított olajat egyre gyakrabban használják étkezési célokra, főként saláták és főzelékek ízesítésére, főzésre azonban már nem alkalmas.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűvös helyen.

100g Kukoricaolaj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

95.201 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kukoricaolaj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok

E vitamin

14.3 mg

Kolin

0.2 mg

K vitamin

1.9 µg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

telített zsírsav

12.948 g

egyszeresen telített zsírsav

27.576 g

többszörösen telített zsírsav

54.677 g

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Kolin

0.2 mg

E vitamin

14.3 mg

K vitamin

1.9 µg

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?