Knédli

Knédli

Leírás

Speciálisan cseh, ill. szlovák nemzeti étel, többnyire köretként fogyasztják. Gőzgombóc néven is ismert, de a knédlinek rengeteg változata van, így olyan is, amelyet nem gőzölve főznek puhára. Készülhet zsemléből, krumpliból, élesztővel és anélkül, töltve vagy üresen, gőzölve vagy főzve, sőt, akár mikróban is. Tipikusan húsételekhez készítik, párolt káposztával körítve.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Knédli

fehérjetartalom

5 g

zsírtartalom

4 g

szénhidráttartalom

20 g

víztartalom

0 g

gramm knédli?

Top ásványi anyagok

Nátrium

290 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

5 g

Zsír

telített zsírsav

4 g

ásványi anyagok

Nátrium

290 mg

szénhidrát

rost

1 g

cukor

1 g

vitaminok

4 találat

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?