Keserűmandula aroma

Keserűmandula aroma

Leírás

Az édes mandula arománál intenzívebb ízt adó mandula kivonat. A keserű mandula nagy mennyiségben mérgező cián-hidrogénsav tartalma miatt, de különleges aromaanyaga miatt a szárított keserűmandulát, illetve annak kivonatát kis mennyiségben a cukrászat is használja. Kapható színtelen, és zöld színezéket tartalmazó változata. Főként marcipános süteményekhez használják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

100g Keserűmandula aroma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm keserűmandula aroma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

43 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!