Keserűmandula aroma

Keserűmandula aroma

Leírás

Az édes mandula arománál intenzívebb ízt adó mandula kivonat. A keserű mandula nagy mennyiségben mérgező cián-hidrogénsav tartalma miatt, de különleges aromaanyaga miatt a szárított keserűmandulát, illetve annak kivonatát kis mennyiségben a cukrászat is használja. Kapható színtelen, és zöld színezéket tartalmazó változata. Főként marcipános süteményekhez használják.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Sötét, hűvös helyen.

100g Keserűmandula aroma

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm keserűmandula aroma?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

43 találat

Címlapról ajánljuk

További cikkek