Értesíthetünk a legfrissebb témákról?

oké!

ze(n)derta Tökmagolaj alapanyag

energiamegoszlás

kalóriatartalom

gramm
884 kcal
alapanyag kategóriák

Hozzászólások (3)

A komment maximális hossza nem lehet több, mint 3969 karakter!

balogholaj
balogholaj Mon, 2013-07-08 04:38

Kedves mindenki!
A tökmagolaj hazája nem csak a Stajer vidék, itt nálunk tényleg a nyugati határszélen Vas és Zala megyében sok helyen lehet tökmagolajat kapni! Vigyázat ezt is mint annyi minden mást egynéhány "leleményes" magyar hamisít!!!!Pancsolt szlovén salátaolajat kínálnak IGAZI TÖKMAGOLAJ helyett!
Tessék vigyázni az ilyen és ehhez hasonló olajokkal! Azt az olajat amin nincs feltüntetve a gyártó, vagy préselő meg se vegyék!!!!!Amikor üveget kell vinni az már régen rossz!!
Én magamat ajánlom, minőség kedvező áron,egyéb egészségmegőrző olajok mellett a tökmagolaj is megtalálható a kínálatunk között: http://balogholaj.ewk.hu/
A tökmagolaj nem csak a férfiaknak ajánlott, nőknek is számos egészségügyi probléma megoldására gyógyír ( erről is olvashatnak a honlapon) !!
Üdv.:
Balogh Péter

8zsuzsa8
8zsuzsa8 / 8zsuzsa8 Sun, 2011-07-17 18:23

Ma már nálunk is kapni, többnyire Herbária boltban, bioboltokban. A nyugati határszélen házaknál is vehetünk, igazi hazája azonban Stájerország (Ausztria). A falvakban mindenütt ott a kiírás: "Kernöl". Megfizethető áron kapható. Nem kell üveget vinni, fel vannak készülve az eladásra. Állítólag Stájerországban alacsonyabb a prosztata-megbetegedések száma, és ezt a magas tökmagolaj-figyasztással magyarázzák. Kapni tökmagolaj kapszulát, de akkor hol marad a fínom íz és gasztronómiai élmény?

zederta
ze(n)derta / zederta Tue, 2011-07-19 02:14

kedves Zsuzsa! egyetértek veled! a legutóbb még azt sikerült megtanulni tökmagolaj ügyben, hogy az igazi (legalábbis, amit én is mindig kerestem) a pörkölt változat, mert annak van igazán markáns íze.
az üzletekben azonban általában csak a nyersen sajtolt változatot lehet kapni (megintcsak nem szeretnék vitatkozni a hidegen sajtolás előnyeiről, de hát nekem az íz fontosabb).
igazán nem a reklám kedvéért, de íme egy beszerzési forrás: http://www.bathaporta.hu/
és igen, a férfiaknak naponta legalább egy evőkanállal kéne fogyasztani ebből a folyékony kincsből.
üdv,
toma