Pangasius

Pangasius

Leírás

Bár a halászati ipar igen kedvelt felfedezettje ez a hal, érdemes tisztában lenni hátrányos tulajdonságaival is, amely segíthet eldönteni, valóban szeretnénk-e ilyen halat vásárolni. A pangasius vagy cápaharcsa egy gyakorlatilag szálkamentes, fehér húsú hal, amely a harcsafélék családjába tartozik. Hatalmas mennyiségben tenyésztik Vietnámban, a Mekong deltájában. Létezik sárga, rózsaszín és fehér húsú változata.

Mikor vegyem

Bármikor

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben 1-2 napig, mélyhűtve 3 hónapig. ;

100g Pangasius

fehérjetartalom

15.23 g

zsírtartalom

55005.002 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

79.06 g

gramm pangasius?

Top ásványi anyagok

Foszfor

204 mg

Nátrium

98 mg

Magnézium

19 mg

Kalcium

8 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.154 g

Kolin

65 mg

Niacin - B3 vitamin

2.105 mg

E vitamin

0.81 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

15.23 g

Zsír

telített zsírsav

1.31 g

egyszeresen telített zsírsav

2.573 g

többszörösen telített zsírsav

1.119 g

koleszterin

55 g

ásványi anyagok

Kalcium

8 mg

Vas

0.23 mg

Magnézium

19 mg

Foszfor

204 mg

Nátrium

98 mg

Cink

0.48 mg

Réz

0.032 mg

Mangán

0.015 mg

Szelén

8.2 µg

szénhidrát

víz

79.06 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.02 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.083 mg

Niacin - B3 vitamin

2.105 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.67 mg

Folát

10 µg

Kolin

65 mg

E vitamin

0.81 mg

D vitamin

9 µg

K vitamin

2.1 µg

B12 vitamin

2.88 µg

B6 vitamin

0.154 g

Címlapról ajánljuk

Így lesz olyan finom a francia hagymaleves, mint az étteremben

A legtöbben azért szeretnek étterembe járni, mert valljuk be, akadnak olyan klasszikus ételek, amelyek egyszerűen finomabbak, ha egy vendéglátóhely konyháján készítik el őket. Ha valaha is ettél már hagyományos francia hagymalevest étteremben, akkor biztosan téged is megbabonázott a forró, karamellizált hagymákkal teli és olvasztott sajttal csábító leves. Szerencsére otthon is elkészítheted ezt a fantasztikus fogást. Mai Napi Tippünkből kiderül, miként!

Nosalty

További cikkek