Marinált paprika

Marinált paprika

Leírás

A marinálás egyfajta olajban történő tartósítási eljárás, amelynek eredményeként nem csak hetekig eltarthatjuk a különféle alapanyagokat, mint például a paprikát is, de különleges, pikáns ízt is adhatunk nekik. A marináláshoz többféle paprika fajtát is használhatunk, például paradicsompaprikát, vagy kaliforniai paprikát. A paprikát eltehetjük nyersen, főzve, illetve sütve is. A marináláshoz mindhárom esetben szükségünk van ecetre, vízre, cukorra, sóra, illetve olajra. Ezen felül fűszerezhetjük ízlés szerint például borssal, bazsalikommal vagy babérlevéllel. Marinált paprikát kaphatunk készen az üzletekben, illetve elkészíthetjük otthon is. Hűtőszekrényben javasolt tárolni. Ehetjük magában, fogyaszthatjuk savanyúságként, de felhasználhatjuk saláták, hidegtálak, mártogatósok készítéséhez is.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Marinált paprika

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

3 g

víztartalom

0 g

gramm marinált paprika?

Top ásványi anyagok

Nátrium

367 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Nátrium

367 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?