Juhsajt

Juhsajt

Leírás

Juhtejből készülő, erőteljes, markáns, telt ízű, jellegzetes illatú sajt. Számos fajtája létezik, a különböző érettségi fokoknak megfelelően: a juhricottától kezdve, a Pecorino-n át a Manchego-ig, a legnépszerűbbeket említve.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőszekrényben.

100g Juhsajt

fehérjetartalom

25 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

1 g

víztartalom

0 g

gramm juhsajt?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

25 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Mézédes eprespite-receptek

Végre dübörög az eperszezon, s bár nem éppen a legolcsóbb alapanyag, kizárt, hogy lemondjunk róla egy teljes évre, szóval hajrá, készüljön legalább egy epres pite!

Nosalty

9 ázsiai leves, amit ha megkóstolsz, szerelmes leszel

Temérdek rizs- vagy üvegtészta esetleg udon- vagy göndör búzatészta, megannyi különleges fűszer, a magyar konyha számára szokatlan feltét és ízvilág. Az ázsiai levesek annyira finomak és addiktívak, hogy nem csoda, hogy jó ideje megőrül értük a világ!

Nosalty

További cikkek