Hollandi mártás

Hollandi mártás

Leírás

Népszerű meleg alapmártás, amelyet vaj, tojássárgája, só, citromlé és fehérbors vagy cayenne bors felhasználásával készítünk. Sűrű, opálos, sárga színű mártás, amelyet zöldségételekkel fogyaszthatunk. Késztermékként is beszerezhető, de kevés gyakorlással otthon is elkészíthető. fotó: Johnny Hunter http://www.flickr.com/photos/jonnyhunter/461458850

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Hollandi mártás

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

4 g

szénhidráttartalom

2 g

víztartalom

0 g

gramm hollandi mártás?

Top ásványi anyagok

Nátrium

500 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

telített zsírsav

4 g

ásványi anyagok

Nátrium

500 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

7 imádnivaló teraszos hely Budapesten, ahol jót is ehetünk

Egyre inkább kikívánkozunk a négy fal közül. Ha szeretnétek a szabad ég – vagy épp egy napernyő – alatt lazulni, annyi sok jó lehetőség van a fővárosban! Ajánlunk helyet a pesti flaszteren, a budai és a pesti Duna-parton is, hiszen a terasz is sokféle lehet a csupazöld kerthelyiségtől a belvárosi kiülős helyekig. Teraszra fel!

Nosalty

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!