Himalája só

Himalája só

Leírás

A Himalája-hegység környékén kézzel bányászott só, melynek felszínre kerüléséhez és feldolgozásához semmilyen ipari eljárást nem alkalmaznak. A sót kíméletesen tisztítják, így megőrzi teljes ásványianyag-tartalmát. Kapható finomra őrölt ill. kisebb-nagyobb darabos formában is. A Himalája sót javasolt csak főzés után adni az ételekhez, így megőrizhetjük jótékony hatásait.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Himalája só

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0.2 g

gramm himalája só?

Top ásványi anyagok

Nátrium

38758 mg

Kalcium

24 mg

Magnézium

1 mg

Vas

0.33 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

Kalcium

24 mg

Vas

0.33 mg

Magnézium

1 mg

Nátrium

38758 mg

Cink

0.1 mg

Réz

0.03 mg

Mangán

0.1 mg

Szelén

0.1 µg

szénhidrát

víz

0.2 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Édes és sós gofrireceptek

Egy gyümölccsel, édes krémmel vagy csak fagyival tálalt édes gofrinak senki sem tud nemet mondani, sőt, sós gofritársai sem maradnak szégyenben, ha a kedvencekről van szó.

Nosalty

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?