Csirkefarhát

Csirkefarhát

Leírás

A csirke nyaktövétől a gerincen majd a medencecsonton át húzódó bordás része, mely a püspökfalatban végződik. A húsboltok legkelendőbb portékája, melyből kitűnő levest lehet főzni, valamint sütve és pörköltnek is finom fogás. A farhát népszerűségét olcsó ára is indokolja.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb időn át mélyhűtőben.

100g Csirkefarhát

fehérjetartalom

14.05 g

zsírtartalom

79026.73 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

58.1 g

gramm csirkefarhát?

Top ásványi anyagok

Foszfor

113 mg

Nátrium

64 mg

Magnézium

15 mg

Kalcium

13 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.19 g

Niacin - B3 vitamin

4.835 mg

C vitamin

1.6 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.819 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

14.05 g

Zsír

telített zsírsav

8.34 g

egyszeresen telített zsírsav

12.25 g

többszörösen telített zsírsav

6.14 g

koleszterin

79 g

ásványi anyagok

Kalcium

13 mg

Vas

0.94 mg

Magnézium

15 mg

Foszfor

113 mg

Nátrium

64 mg

Cink

1.26 mg

Réz

0.047 mg

Mangán

0.018 mg

Szelén

12.1 µg

szénhidrát

víz

58.1 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.051 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.116 mg

Niacin - B3 vitamin

4.835 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.819 mg

Folát

6 µg

Retinol

75 µg

E vitamin

0.37 mg

K vitamin

2.4 µg

B12 vitamin

0.25 µg

A vitamin

75 µg

C vitamin

1.6 mg

B6 vitamin

0.19 g

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?