Kacsa testháj

Kacsa testháj

Leírás

A hízott kacsa belső részeit védő hájtömeg, amelyből a kacsazsír származik. A kacsa testhája nagyon könnyen, már a kéz melegétől megolvad. Felhasználható kacsa sütéséhez, de a disznózsír is kiváltható vele. Kacsazsírból kenhetünk pirítóst, ami igazán finom reggeli vagy vacsora.

Mikor vegyem

Bármikor, de főleg téli időszakban kapható.

hogyan tároljam

Hűtőben, hosszabb ideig ményhűtőben.

100g Kacsa testháj

fehérjetartalom

0 g

zsírtartalom

0 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

0 g

gramm kacsa testháj?

Top ásványi anyagok

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

0 g

Zsír

ásványi anyagok

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így készítsd el otthon a kínai kifőzdék gyöngyszemét, a gong...

Szégyen, nem szégyen, időnként mindannyian betérünk egy-egy ázsiai büfébe, hogy gyors komfortkaja gyanánt vegyünk egy kis adag csirkét rizzsel. Persze mindenkinek más a kedvence: ki a szezámos csirke, ki az édes-savanyú rajongója, vannak tofu- és bambuszrügyfanok, és ott vannak az olyan mindig megbízhatóan egyforma fogások, mint a mogyorós csirke, azaz a gong bao. Na, most azt mutatjuk meg, hogyan készíthetitek el házilag, autentikus módon!