Hollandi mártás

Hollandi mártás

Leírás

Népszerű meleg alapmártás, amelyet vaj, tojássárgája, só, citromlé és fehérbors vagy cayenne bors felhasználásával készítünk. Sűrű, opálos, sárga színű mártás, amelyet zöldségételekkel fogyaszthatunk. Késztermékként is beszerezhető, de kevés gyakorlással otthon is elkészíthető. fotó: Johnny Hunter http://www.flickr.com/photos/jonnyhunter/461458850

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Száraz, hűvös helyen.

100g Hollandi mártás

fehérjetartalom

1 g

zsírtartalom

4 g

szénhidráttartalom

2 g

víztartalom

0 g

gramm hollandi mártás?

Top ásványi anyagok

Nátrium

500 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

1 g

Zsír

telített zsírsav

4 g

ásványi anyagok

Nátrium

500 mg

szénhidrát

vitaminok

Címlapról ajánljuk

További cikkek

Így gondozzuk helyesen az aloe verát

Az aloe vera egy igen sokoldalú növény, amit mind a gyógyászatban, mind a szépségápolásban már hosszú évszázadok óta használnak. De hogyan tarthatjuk életben a négy fal között, hogy mi is élvezhessük az előnyeit anélkül, hogy boltba vagy drogériába kellene rohannunk a belőle készült termékekekért?