Füstölt oldalas

Füstölt oldalas

Leírás

Az oldalas a tarja és a dagadó közötti rész, a disznó két oldalán alul található..Füstölt formában is kapható, levesek, főzelékek, bab és káposzta ételek ízesítésére használható.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben, papírba csomagolva a legjobb.

100g Füstölt oldalas

fehérjetartalom

15.47 g

zsírtartalom

80020.024 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

59.75 g

gramm füstölt oldalas?

Top ásványi anyagok

Foszfor

141 mg

Nátrium

81 mg

Magnézium

16 mg

Kalcium

15 mg

Top vitaminok

B6 vitamin

0.574 g

Kolin

59.7 mg

Niacin - B3 vitamin

4.662 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.625 mg


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

15.47 g

Zsír

telített zsírsav

7.529 g

egyszeresen telített zsírsav

8.542 g

többszörösen telített zsírsav

3.953 g

koleszterin

80 g

ásványi anyagok

Kalcium

15 mg

Vas

0.91 mg

Magnézium

16 mg

Foszfor

141 mg

Nátrium

81 mg

Cink

2.5 mg

Réz

0.08 mg

Mangán

0.01 mg

Szelén

22 µg

szénhidrát

víz

59.75 g

vitaminok

Tiamin - B1 vitamin

0.319 mg

Riboflavin - B2 vitamin

0.251 mg

Niacin - B3 vitamin

4.662 mg

Pantoténsav - B5 vitamin

0.625 mg

Kolin

59.7 mg

E vitamin

0.37 mg

D vitamin

91 µg

B12 vitamin

0.38 µg

B6 vitamin

0.574 g

Címlapról ajánljuk

8 szemkápráztató szobanövény, ami hipp-hopp hatalmasra nő

Nem kell profinak lenned a kertészkedésben, és nem kell díjnyertes szobanövény-kollekcióval rendelkezned ahhoz, hogy életben tudd tartani a növényeidet. Szerencsére számos olyan fajta létezik, amely nem igényel szigorú gondozási tervet. Sőt, egy kis odafigyelés is elegendő nekik, hogy hipp-hopp megnőjenek!

Nosalty

Süss dilis külsejű spárgatortát, ha nem szereted a megszokottat

Egészen meghökkentő kinézetű spárgatorta készült a Nosalty, ezen belül is Flóra konyhájában, megkoronázva ezzel tavaszi zöldséghercegnőnk szezonját. Gyorsított, leveles tésztás quiche-szerű tojásos-sajtos alapból meredeznek a blansírozott-sült spárgák, ráadásul viszonylag gyorsan el is készülhetünk a recepttel!

Nosalty

További cikkek