Főzőkolbász

Főzőkolbász

Leírás

A főzőkolbász a parizerhez hasonló húsipari termék. Tartósítását egy rövid füstölés és egy kíméletes főzés adja, a kolbászt mindig hűtve kell tárolni. Összetétele változatos lehet, mert a húsipar maradékanyagaiból készül. Ha otthon állnánk neki főzőkolbászt készíteni, akkor szükségünk lenne húsra, szalonnára, sóra, paprikára, borsra, fokhagymára és kolbászbélre. A főzőkolbászt ajánlatos mindig megfőzve fogyasztani.

Mikor vegyem

Bármikor.

hogyan tároljam

Hűtőben.

100g Főzőkolbász

fehérjetartalom

13 g

zsírtartalom

8 g

szénhidráttartalom

0 g

víztartalom

61 g

gramm főzőkolbász?

Top ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

Top vitaminok


Tápanyagtartalom / 100 gramm

fehérje

13 g

Zsír

telített zsírsav

8 g

ásványi anyagok

Nátrium

788 mg

szénhidrát

víz

61 g

vitaminok

Címlapról ajánljuk

Új séf váltja Széll Tamást a Lidl Konyhában

Lezárult egy meghatározó korszak a Lidl Konyhában, mivel 10 év után a Michelin Young Chef díjas Mizsei Jani, a MÁK séfje váltja Széll Tamás, Michelin-csillagos séfet. Ezenfelül pedig komoly változások mentek végbe a vállalat nagyköveti csapatában is.

Nosalty

További cikkek